Mořský ďas po mexicku
40 min.
Ingredience
- 800gramůMořský ďas
- 250mililitrůOmáčka Hot Salsa
- 130gramůSýr Ementál (Primátor)
- 50gramůTortilla chips
- 1kusMango
- 100gramůZakysaná smetana
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
24 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací misku vymažeme máslem.
- 2Mořského ďasa omyjeme, osušíme a položíme do vymazané zapékací misky. Rybu potřeme pikantní salsou, posypeme najemno nastrouhaným ementálem. Tortilla chipsy pomocí válečku rozdrobíme a posypeme jimi rybu.
- 3Zapékací misku s připravenou rybou vložíme do předehřáté trouby a pečeme 20 minut.
- 4Mango omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky.
- 5Na připravené talíře servírujeme upečenou rybu, zdobíme lžičkou zakysané smetany a plátkem manga.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.