Mořský jazyk na bylinkách
32 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 600gramůMořský jazyk
- 60gramůMáslo čerstvé
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 100mililitrůVíno bílé
- 50mililitrůVoda pitná
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 80mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
355 mg
Cukr
572 mg
Postup přípravy
- 1Z ryby použijeme filety, které nakrájíme na menší kousky.
- 2Pekáček vymažeme máslem, přidáme několik koleček cibule, vložíme kousky ryby, pokapeme citronovou šťávou, zasypeme bylinkami, podlijeme vodou a vínem, zakryjeme pekáček druhým pekáčkem nebo alobalem a dáme zapéct do předehřáté trouby. Pečeme 15 minut.
- 3Rybu vyjmeme z pekáčku, rozdělíme na talíře, do vypečené šťávy vmícháme smetanu a necháme přejít varem. Omáčkou rybu přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.