Mořský jazyk s bazalkou a limetou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
754 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mořský jazyk omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Necháme ho marinovat asi půl hodiny ve směsi ústřicové a rybí omáčky.
  • 2
    Mrkev očistíme, podélně rozpůlíme a šikmo nakrájíme na jemné plátky. Limety nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Ve woku rozpálíme olej a mrkev na něm zvolna orestujeme. Přidáme limetu a rybu, promícháme a opékáme cca 2min.
  • 4
    Rozředíme sójovou omáčkou, vmícháme lístky bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.