Mořský jazyk s limetkou

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, osušíme a nakrájíme na slabé proužky. Vložíme do mísy, zalijeme ústřicovou a rybí omáčkou a necháme 30 minut marinovat.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a asi 5 minut na něm podusíme karotku nakrájenou na slabá kolečka. Přidáme marinované kousky ryby a na kousky nakrájenou chemicky neošetřenou limetku i s kůrou. Promícháme a smažíme 2 minuty za občasného promíchání. Zalijeme sójovou omáčkou a směs podáváme ozdobenou nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.