Moruše naložené v cukru

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 3kilogramyMoruše
    • 600gramůCukr krystal
    • 1litrVoda pitná
Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
56 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Moruše očistíme, důkladně omyjeme a rozdělíme do sklenic. Mezitím střídavě prosypeme cukrem. Nakonec zalijeme studenou vodou a sklenice uzavřeme.
  • 2
    Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 20 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na suchém a temném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.