Moruše naložené v cukru
35 min.
Ingredience
- 3kilogramyMoruše
- 600gramůCukr krystal
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
56 g
Postup přípravy
- 1Moruše očistíme, důkladně omyjeme a rozdělíme do sklenic. Mezitím střídavě prosypeme cukrem. Nakonec zalijeme studenou vodou a sklenice uzavřeme.
- 2Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 20 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na suchém a temném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.