Moučník s povidly

45 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
29 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr se žloutky utřeme do pěny, přimícháme povidla, rum, nahrubo posekané ořechy a 80 g krupice. Dobře promícháme a na závěr „zabalíme“ tuhý sníh z bílků.
  • 2
    Moučník vlijeme do formy, kterou jsme vymazali máslem a vysypali zbylou krupicí. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Upečený moučník necháme vychladnout na mřížce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.