Moučník z kakaového těsta a hrušek

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
873 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
42 g
Sacharidy
122 g
Vláknina
6 g
Cukr
84 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, kakaa, cukru, změklého másla, kypřícího prášku, sody, vajec a vanilkového cukru vypracujeme vláčné těsto.
  • 2
    Kompotované hrušky scedíme, rozložíme je na dno máslem vymazané formy a na ně pak rovnoměrně rozetřeme připravené těsto.
  • 3
    Moučník pečeme přibližně 30 minut v troubě, předehřáté na 200°C.
  • 4
    Upečený moučník vyjmeme z trouby a necháme 5-10 minut ve formě vychladnout, pak ho nakrájíme na porce a podáváme politý čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.