Mramorová buchta s tvarohovou náplní pro celiatiky
60 min.
Ingredience
- Korpus
- 1kusVejce slepičí
- 2gramyMouka bezlepková
- 20gramůKypřicí prášek do pečiva
- 2lžíceKakao
- 5lžicOlej stolní
- 3lžičkyCukr krystal
- 200mililitrůMléko polotučné
- Náplň
- 250gramůTvaroh měkký
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůCukr vanilka
- 0,5kilogramJahody zahradní
- 200gramůCukr moučkový
- Na vymazání
- 2lžíceTuk
- 2lžíceMouka bezlepková
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
2 g
Cukr
48 g
Postup přípravy
- 1Vejce s cukrem vymícháme doběla. Směs zředíme mlékem a olejem. Přimícháním kakaa, mouky a kypřicího prášku získáme těsto, které vylijeme na tukem vymazaný, moukou vysypaný plech. Na těsto rozetřeme připravenou tvarohovou náplň a pečeme v troubě, vyhřáté na 180 °C
- 2asi 30 minut. Buchtu servírujeme vychladlou, jako moučník.
- 3Náplň: v měkkém tvarohu rozmícháme cukr moučkový, vanilkový, jedno celé vejce a nakrájené jahody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.