Mramorovaná vejce
25 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 1000mililitrůVoda pitná
- 2kusyČaj černý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Cukr
893 mg
Vápník
76 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na tvrdo. Skořápku lehce rozbijeme tak, aby popraskala na celém povrchu vejce, ale neloupeme.
- 2Vejce přendáme do nádoby s čajem a necháme 15 minut louhouvat.
- 3Poté vejce vyndáme, necháme okapat a zcela vystydnout.
- 4Po oloupání budou vejce na povrchu jemně mramorovaná.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 10. 2. 2017
Mramorovaná vejce
hnus