Mramorovaná vejce

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Cukr
893 mg
Vápník
76 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme na tvrdo. Skořápku lehce rozbijeme tak, aby popraskala na celém povrchu vejce, ale neloupeme.
  • 2
    Vejce přendáme do nádoby s čajem a necháme 15 minut louhouvat.
  • 3
    Poté vejce vyndáme, necháme okapat a zcela vystydnout.
  • 4
    Po oloupání budou vejce na povrchu jemně mramorovaná.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 10. 2. 2017
Mramorovaná vejce
hnus