Mramorové čokoládové kostky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku rozehřejeme nalámanou čokoládu s kousky másla nebo margarínu.Směs necháme vychladnout.
  • 2
    Do vychladlé směsi přidáme vejce,cukr,vanilkový cukr,mouku, prášek do pečiva a vymícháme v hladké těsto.Malou obdélníkovou formu vyložíme pečícím papírem.Vlijeme do ní těsto a dáme na 20 minut péci do předehřáté trouby na 200 stupňů.Pečeme ve střední části trouby.
  • 3
    Hořkou a bílou čokoládu nastouháme na hrubém struhadle a posypeme jí ještě horký korpus.Rozehřátou čokoládu rozetřeme tak,aby vzniklo nepravidelné mramorování.Necháme vychladnout a nakrájíme na kostky a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.