Mražené kakaové suflé

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
53 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
547 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh v míse posypeme prosátým kakaem a potom ušleháme.
  • 2
    Z bílků s náhradním sladidlem ušleháme pevný sníh a zlehka vmícháme k vyšlehanému tvarohu s kakaem.
  • 3
    Vršek formy na suflé obložíme pruhem alobalu tak, aby alobal o 3cm přesahoval okraje. Vlijeme připravené těsto, aby sahalo až k alobalu.
  • 4
    Formu dáme na 3 hodiny do mrazáku, potom alobal odstraníme a suflé ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.