Mražené kakaové suflé
10 min.
Ingredience
- 200gramůTvaroh měkký bez tuku
- 60gramůKakao - prášek
- 4kusyVaječný bílek slepičí
- 6lžicStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
53 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
547 mg
Postup přípravy
- 1Tvaroh v míse posypeme prosátým kakaem a potom ušleháme.
- 2Z bílků s náhradním sladidlem ušleháme pevný sníh a zlehka vmícháme k vyšlehanému tvarohu s kakaem.
- 3Vršek formy na suflé obložíme pruhem alobalu tak, aby alobal o 3cm přesahoval okraje. Vlijeme připravené těsto, aby sahalo až k alobalu.
- 4Formu dáme na 3 hodiny do mrazáku, potom alobal odstraníme a suflé ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.