Mrkev v karamelovém másle

28 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkve očistíme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Povaříme 5 minut, necháme okapat.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme krupicový cukr a za stálého míchání necháme zkaramelizovat. Pánev odstavíme, vložíme do ní špalíčky mrkve, v karamelovém másle je promícháme, aby byly pokryté karamelem ze všech stran. Zároveň mrkev prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.