Mrkvičková pěna
15 min.
Ingredience
- 10kusůMrkev kořen
- 40gramůCukr třtinový
- 40gramůCukr vanilka
- 3mililitryCitronová šťáva
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
11 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1V mixéru rozšleháme žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme citrónovou šťávu. Do mixéru přimícháme oloupané, umyté a na malé kousky nakrájené mladé mrkvičky.
- 2Rozšlehané suroviny přemístíme z mixéru do vhodné misky. Z bílku vyšleháme tuhý sníh a zlehka ho vmícháme do mrkvové směsi. Mrkvovou pěnu udržujeme v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.