Mrkvová buchta
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 400gramůMrkev kořen
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 150mililitrůMléko polotučné
- 200gramůCukr třtinový
- 1hrstRozinky
- 280gramůMouka polohrubá
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev nastrouháme.
- 2V míse smícháme mouku s kypřicím práškem, vejce, mléko, olej, třtinový cukr, rozinky a nastrouhanou mrkev. Vše promícháme.
- 3Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 180°C asi 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.