Mrkvová pěna s hrozinkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 50gramůCukr moučkový
    • 50gramůHrozinky
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 250gramůMrkev kořen
    • 2,5decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vychlazenou smetanu dobře ušleháme. Přimícháme cukr, očištěnou, nastrouhanou mrkev, hrozinky a citronovou šťávu.
  • 2
    Hotovou pěnu dáme do skleněné mísy a ozdobíme hrozinkami.
  • 3
    Můžeme podávat se sušenkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.