Mrkvovo-jablečný cimes

40 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, nakrájíme na kousky, vložíme je do hrnce. Mrkev oškrábeme, umyjeme, nakrájíme na tenká kolečka, přihodíme do hrnce, přidáme máslo, zamícháme, zalijeme vodou a vaříme 15 minut do měkka. Potom vsypeme cukr, vanilkový a skořicový cukr, dobře promícháme a ještě chvilku povaříme.
  • 2
    Hrnec odstavíme, necháme vychladnout a cimes podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.