Mrkvový salát s medem
20 min.
Ingredience
- 1lžíceMed včelí
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1decilitrZakysaná smetana
- 1lžíceHrozinky
- 250gramůMrkev kořen
- 100gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
119 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Mrkev s jablky oloupeme, nakrájíme na malé nudličky a promícháme. Zakapeme medem a citronovou šťávou, posypeme spařenými rozinkami, pokapeme zakysanou smetanou a smícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 3. 9. 2015
Mrkvový salát s medem
Osvěžující salát nejen jako příloha k hlavnímu jídlu. Dělám si i ke snídani. Velké plus má u mě tento recept za med místo cukru. Také jiné zpracování na nudličky, dává salátu jinou chuť 🙂