Muffiny s bílou i tmavou čokoládou
25 min.
Ingredience
- 230gramůSamokypřicí mouka
- 2kusyVejce slepičí
- 130gramůTuk
- 100gramůCukr krupice
- 2lžíceKakao - prášek
- 30gramůČokoláda hořká
- 100gramůMáslo čerstvé
- 30gramůČokoláda bílá
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
917 mg
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Pekáč na muffiny vyložíme dvanácti papírovými košíčky. Umixujeme tuk, cukr krupici, mouku, dvě vejce, kakao a rozehřátou čokoládu. Těsto nalijeme do košíčků tak, aby byly vyplněné do tří čtvrtin.
- 2Pečeme je v troubě patnáct minut, pak je necháme vychladnout.
- 3Smícháme ještě máslo, cukr a rozehřátou bílou čokoládu a prošleháme. Na vychladlé muffiny nalijeme polevu a před podáváním je necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.