Mušle s koriandrovým chilli máslem

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kilogramyMušle slávky
    • 1šálekMáslo bylinkové
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
784 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
50 g
Sacharidy
21 g
Vápník
130 mg
Železo
20 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mušle důkladně omyjeme a použijeme pouze pevně uzavřené. Alobal přehneme napůl, do středu fólie rozložíme mušle, rohy alobalu přehneme přes střed a vytvoříme balíček.
  • 2
    Grilujeme na venkovním grilu nad středně horkým uhlím 8-10minut dokud se skořápky neotevřou. Poté alobal rozbalíme, přelijeme mušle rozpuštěným máslem a odstavíme jakmile se máslo rozpálí a začne vonět. Použijeme pouze otevřené a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.