Myslivecká omáčka

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
903 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampióny nakrájíme na plátky a šalotku nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme žampióny, šalotku a lehce orestujeme. Zasypeme moukou a ještě restujeme 2 minuty. Podlijeme koňakem, vínem, vývarem a povaříme 15 minut. Vaříme nezakryté, aby se část tekutiny odpařila. Nakonec vmícháme rajčatovou omáčku a želatinu. Posypeme sekanou petrželkou a povaříme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.