Nákyp z jablek a banánů

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
756 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
31 g
Sacharidy
118 g
Vláknina
9 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá, případně oloupaná jablka nakrouháme na plátky, urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy střídavě s kolečky banánů a nadrcenými piškoty. Každou vrstvu posypeme cukrem, zakapeme pomerančovou šťávou a ochutíme pomerančovou kůrou. Povrch poklademe vločkami másla, nákyp zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 2
    Upečený, vychladlý nákyp vyklopíme a ozdobíme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.