Nedělní vafle

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
24 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuk ušleháme s cukrem do pěny. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky přidáme k tuku a promícháme. Z bílků ušleháme pevný sníh.
  • 2
    Sójový nápoj, mouku, prášek do pečiva a mleté lískové oříšky zapracujeme po částech do žloutkové hmoty. Nakonec vmícháme sníh.
  • 3
    Vaflovač předehřejeme a upečeme v něm 8 vaflí dozlatova.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.