Nejlepší marokánky

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
25 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku zvolna rozpustíme smetanu s cukrem. Přidáme med, máslo a vše povaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Potom ke směsi přidáme mouku, kandovanou kůru, kandované ovoce a mleté ořechy. Dobře promícháme.
  • 3
    Na plech vyložený pečicím papírem nanášíme lžící kopečky připraveného těsta a každý kopeček rozetřeme na placičku.
  • 4
    Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 10 minut.
  • 5
    Po vychladnutí marokánky potřeme rozpuštěnou čokoládou (nebo je v čokoládě namáčíme).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.