Nepečené ořechové hříbky
30 min.
Ingredience
- 100gramůOřechy vlašské
- 100gramůCukr moučkový
- 100gramůČokoláda na vaření
- 30gramůTuk
- 0,5kusVaječný bílek slepičí
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
25 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Mleté vlašské ořechy smícháme s moučkovým cukrem a polovinou bílku. Směs dobře propracujeme.
- 2Z připraveného ořechového těsta vytvarujeme hříbky. Kloboučky hříbků namáčíme v čokoládě rozpuštěné se ztuženým tukem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.