Nepečený cheesecake

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
52 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu nalámeme na kousky a necháme rozpustit ve vodní lázni.
  • 2
    Vyšší chlebíčkovou formu lehce potřeme olejem a vyložíme potravinářskou fólií.
  • 3
    Smícháme sýr se smetanou a cukrem a směs vmícháme do téměř vychladlé čokolády. Stranou promícháme 50g malin s dvěma lžícemi marmelády.
  • 4
    Polovinu čokoládové hmoty vlijeme do formy, navršíme maliny s marmeládou a přelijeme zbytkem hmoty. Poté naskládáme sušenky spodní stranou vzhůru a necháme několik hodin vychladit v lednici.
  • 5
    Jahody rozpůlíme a se zbytkem marmelády zahříváme v hrnci dokud ovoce nezměkne. Rozmixujeme a propasírujeme přes síto.
  • 6
    Vychlazený cheescake vyklopíme z formy, navršíme zbylé ovoce a přelijeme jahodovou omáčkou. Dort ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.