Nepečený dort z piškotů a kakaa

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
634 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
7 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Piškoty v igelitovém sáčku rozmačkáme válečkem. Do mísy rozklepneme čerstvá vejce (nejlépe z domácího chovu), přidáme k ním cukr, kakao, na kostičky pokrájené změklé máslo, kokos, vanilkový extrakt a rum. Přidáme piškoty, promícháme a těsto důkladně zpracujeme rukama.
  • 2
    Z těsta vytvoříme tuhý váleček o průměru asi 6-7cm. Zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme do lednice ztuhnout.
  • 3
    Druhý den váleček ztuhlého těsta rozbalíme, obalíme ho v moučkovém cukru, nakrájíme plátky a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.