Netradiční polévka

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
59 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
875 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo a smícháme s moukou, přidáme mléko.
  • 2
    Do směsi zamícháme nadrobno nakrájené jahody.
  • 3
    Vše vaříme 10 minut.
  • 4
    Hotovou polévku dáme na 30 minut do chladné místnosti.
  • 5
    Vychlazenou polévku vlijeme do mixéru se šlehačkou, cukrem a vínem.
  • 6
    Rozmixujeme na hladkou směs.
  • 7
    Takto rozmixovanou polévku podáváme studenou, ozdobenou s kousky čerstvých jahod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.