Nočky v jahodové omáčce

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme mléko a přisypáváme do něj krupici a za stálého míchání vaříme, až zhoustne. Přimícháme žloutek a necháme přejít varem. Odstavíme z ohně.
  • 2
    Mezitím očistíme a omyjeme jahody čerstvé nebo mražené a s medem vše rozmixujeme na tekutou kaši.
  • 3
    Lžičkou vykrajujeme ze svařené krupice nočky a vkládáme je do jahodové omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.