Nudle s mangem a treskou
35 min.
Ingredience
- 250gramůNudle vaječné
- 450gramůTreska aljašská
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 1kusCibule červená
- 1kusPaprika oranžová
- 1kusPaprika zelená
- 100gramůKukuřice
- 1kusMango
- 100gramůFazolové klíčky
- 2lžíceKečup
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceSherry brandy
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
- 1,5litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce dáme vaječné nudle a zalijeme vařící vodou. Necháme stát 10 minut. Opláchneme tresčí plátky a osušíme, maso pokrájíme na nudličky. Nudličky dáme do mísy, přidáme mletou papriku a promícháme, aby se nudličky obalily.
- 2Rozehřejeme ve woku olej, osmahneme v něm pokrájenou cibuli, papriky a kukuřičné klásky. Přidáme nudličky z tresčího masa, pokrájené mango a 2 minuty smažíme. Nakonec přimícháme fazolové klíčky.
- 3V misce promícháme sójovou omáčku, solamyl, rajčatový kečup, sherry a směs přidáme do woku a vaříme, dokud omáčka nezhoustne.
- 4Nudle scedíme a rozdělíme do misek, hotový pokrm rozdělíme do jiných misek a okamžitě podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.