Nudle s mangem a treskou

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 250gramůNudle vaječné
    • 450gramůTreska aljašská
    • 1lžícePaprika mletá sladká
    • 2lžíceOlej slunečnicový
    • 1kusCibule červená
    • 1kusPaprika oranžová
    • 1kusPaprika zelená
    • 100gramůKukuřice
    • 1kusMango
    • 100gramůFazolové klíčky
    • 2lžíceKečup
    • 2lžíceOmáčka sójová
    • 2lžíceSherry brandy
    • 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
    • 1,5litryVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme vaječné nudle a zalijeme vařící vodou. Necháme stát 10 minut. Opláchneme tresčí plátky a osušíme, maso pokrájíme na nudličky. Nudličky dáme do mísy, přidáme mletou papriku a promícháme, aby se nudličky obalily.
  • 2
    Rozehřejeme ve woku olej, osmahneme v něm pokrájenou cibuli, papriky a kukuřičné klásky. Přidáme nudličky z tresčího masa, pokrájené mango a 2 minuty smažíme. Nakonec přimícháme fazolové klíčky.
  • 3
    V misce promícháme sójovou omáčku, solamyl, rajčatový kečup, sherry a směs přidáme do woku a vaříme, dokud omáčka nezhoustne.
  • 4
    Nudle scedíme a rozdělíme do misek, hotový pokrm rozdělíme do jiných misek a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.