Nutelová buchta

45 min.
Česká republika

Ingredience

  • Náplň
    • 500gramůTvaroh měkký
    • 4lžíceCukr moučkový
    • 1lžíceKakao
    • 180mililitrůMléko polotučné
    • 1baleníCukr vanilka
    • 1baleníPudinkový prášek - kakaový
    • 1kusVejce slepičí
  • Ozdoba
    • 100gramůNutella
  • Těsto
    • 400gramůMouka polohrubá
    • 4gramyCukr moučkový
    • 180mililitrůMléko polotučné
    • 150mililitrůOlej rostlinný
    • 1baleníKypřicí prášek do pečiva
    • 0,5baleníPudinkový prášek - vanilkový
    • 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem. Připravíme náplň: Tvaroh promícháme s pudinkovým práškem, vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem, vejcem a kakaem. Přilijeme mléko a vše vymícháme na hladký krém. Připravenou náplň rozetřeme na těsto na plechu. Na náplň nakonec naneseme lžící kopečky nutely po celém povrchu. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.