Nutelová buchta
45 min.
Ingredience
- Náplň
- 500gramůTvaroh měkký
- 4lžíceCukr moučkový
- 1lžíceKakao
- 180mililitrůMléko polotučné
- 1baleníCukr vanilka
- 1baleníPudinkový prášek - kakaový
- 1kusVejce slepičí
- Ozdoba
- 100gramůNutella
- Těsto
- 400gramůMouka polohrubá
- 4gramyCukr moučkový
- 180mililitrůMléko polotučné
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 1baleníKypřicí prášek do pečiva
- 0,5baleníPudinkový prášek - vanilkový
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem. Připravíme náplň: Tvaroh promícháme s pudinkovým práškem, vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem, vejcem a kakaem. Přilijeme mléko a vše vymícháme na hladký krém. Připravenou náplň rozetřeme na těsto na plechu. Na náplň nakonec naneseme lžící kopečky nutely po celém povrchu. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20-25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.