Ochucený kaviár
10 min.

Ingredience
- 100gramůKaviár
- 5mililitrůOlej olivový extra panenský
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 120gramůFíky čerstvé
- 30gramůMáslo čerstvé
- 200gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Kaviár rozložíme na prkénko, vidličkou nadrtíme, upravíme na talířek, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Obložíme čerstvými fíky a podáváme jako předkrm s bílým pečivem. Pečivo můžeme namazat v tenké vrstvě máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.