Ojíněné třešně s polevou
35 min.
Ingredience
- 900gramůTřešně
- 350gramůČokoláda hořká
- 300mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Třešně opereme, stopky i pecky ponecháme. Třešně osušíme a rozložíme na tác, tak aby se nedotýkaly.
- 2Třešně dáme do mrazáku a vyjmeme je až těsně před servírováním.
- 3Čokoládu se smetanou rozpustíme ve vodní lázni nebo v rendlíku.
- 4Třešně necháme trochu povolit a rozložíme je na velký tác, podáváme s čokoládovou omáčkou, kterou servírujeme zvlášť v misce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.