Ojíněné třešně s polevou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně opereme, stopky i pecky ponecháme. Třešně osušíme a rozložíme na tác, tak aby se nedotýkaly.
  • 2
    Třešně dáme do mrazáku a vyjmeme je až těsně před servírováním.
  • 3
    Čokoládu se smetanou rozpustíme ve vodní lázni nebo v rendlíku.
  • 4
    Třešně necháme trochu povolit a rozložíme je na velký tác, podáváme s čokoládovou omáčkou, kterou servírujeme zvlášť v misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.