Okurka plněná vlašským salátem

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůSalám jemný
    • 2kusyRajčata
    • 1kusOkurka salátová
    • 300gramůSalát vlašský
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
29 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a osušenou okurku částečně oloupeme vroubkovaným nožem. Nakrájíme ji na silnější plátky, střed vyhloubíme lžičkou a naplníme vlašským salátem.
  • 2
    Povrch ozdobíme salámovými kornoutky a kolečky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.