Okurková šťáva pro novou energii

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusOkurka salátová
    • 1kusJablko granátové
    • 200gramůHrozno
    • 1kusJablka
    • 0,5lžíceCitrónová šťáva
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
130 g
Vláknina
18 g
Cukr
67 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou okurku, jablka a hroznové víno pokrájíme, z jablka odstraníme jadřince. Granátové jablko omyjeme, rozčtvrtíme a vydlabeme z něj semínka. Vše dáme do odšťavovače.
  • 2
    Hotovou šťávu dochutíme citrónovou šťávou a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.