Okurkový salát sterilovaný

55 min.
Slovensko

Ingredience

    • 1500gramůOkurky
    • 500gramůCibule
    • 40gramůPodravka
    • 120gramůCukr krupice
    • 200mililitrůOcet vinný
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky nakládačky omyjeme, očistíme kartáčkem a nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky. Ocet svaříme s cukrem a podravkou a necháme vychladnout.
  • 2
    Okurky promícháme s cibulí, naplníme zavařovací sklenice, zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a zavařujeme asi 10 až 12 minut.
  • 3
    Sklenice otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.