Okurkový salát sterilovaný
55 min.
Ingredience
- 1500gramůOkurky
- 500gramůCibule
- 40gramůPodravka
- 120gramůCukr krupice
- 200mililitrůOcet vinný
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Okurky nakládačky omyjeme, očistíme kartáčkem a nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky. Ocet svaříme s cukrem a podravkou a necháme vychladnout.
- 2Okurky promícháme s cibulí, naplníme zavařovací sklenice, zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a zavařujeme asi 10 až 12 minut.
- 3Sklenice otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.