Olej bylinkový

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
63 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
344 mg
Cukr
2 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bylinky očistíme, odstraníme tvrdé stonky a ve vroucí vodě je blanšírujeme. Poté ihned zchladíme ledovou vodou, vyjmeme a necháme osušit na papírové utěrce.
  • 2
    Vložíme do mixéru, krátce promixujeme, postupně po částech přiléváme olej. Při vysokých otáčkách mixujeme cca 4 minuty. Přelijeme do sklenice, odložíme a necháme 2 dny marinovat. Poté přecedíme přes jemné plátno do čisté lahve, uchováme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.