Olomoucký macek

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
893 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle rozpůlíme, spodní část potřeme hořčicí a obložíme podélně rozkrojeným tvarůžkem tak, abychom zakryli celou plochu žemle a posypeme paprikou. Horní půlku žemle potřeme hořčicí, zakryjeme plátkem slaniny a všechny půlky žemle oblohou nahoru rozložíme na plech a prudce zapečeme pár minut v troubě. Ještě horké potřeme spodní půlky žemlí majonézou, posypeme kolečky cibule a přiklopíme horními půlkami se slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.