Omáčka kakaová

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůSolamyl - bramborový škrob
    • 50gramůCukr krupice
    • 50gramůMáslo čerstvé
    • 0,25litrMléko polotučné
    • 1lžíceSolamyl
    • 1,5lžíceKakao - prášek
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1034 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
47 g
Sacharidy
148 g
Vláknina
2 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kakao, cukr a bramborovou moučku smícháme se studeným mlékem a vše povaříme. Během vaření omáčku mícháme.
  • 2
    Po odstavení z ohně přimícháme máslo.
  • 3
    Omáčkou poléváme dezerty ze šlehaného tvarohu, dušené ovoce a pudinky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.