Omáčka s brusinkami

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
77 kcal
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, přidáme čerstvé brusinky a přivedeme k varu. Vaříme 10 minut, odstavíme, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Brusinky lehce ručně rozdrtíme nebo rozmixujeme. Podle chuti přidáme cukr.
  • 3
    Tuto omáčku podáváme nejlépe ke grilované drůbeži.
  • 4
    Chceme-li omáčku řidší, brusinky uvaříme jako kompot a šťávu cukrem jen zahustíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.