Omáčka s kapary
20 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2lžičkyKapary sterilované
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 2lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
189 mg
Cukr
185 mg
Postup přípravy
- 1Máslo rozehřejeme, ale nesmí se přepálit.
- 2Přidáme citronovou šťávu a kapary, zahřejeme do zpěnění a odstavíme z ohně. Za stálého míchání přidáme postupně oba žloutky a zamícháme.
- 3Vzniklou hladkou omáčku ihned podáváme. Je vhodná k rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.