Omáčka z ježovek
25 min.
Ingredience
- 30gramůMáslo čerstvé
- 3kusyVaječný žloutek slepičí
- 40mililitrůVoda pitná
- 40mililitrůVíno bílé
- 6kusůJežovka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Cukr
222 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Rozpuštěné máslo smícháme se žloutky, 40 ml vody a vínem. Vše ohříváme ve vodní lázni až do zhoustnutí, poté přidáme maso z ježovek. Osolíme, opepříme a ihned odstavíme z plotny.
- 2Tato omáčka je vhodná k rybám vařeným ve víně.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.