Omáčka z ořechů a vína

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
266 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve opražíme lískové ořechy, ty zbavíme slupky a nasekáme, vlašské ořechy nastrouháme, hrozinky a feferony nasekáme.
  • 2
    Na pánvi s máslem opečeme rozinky, feferonky, ořechy a skořici.
  • 3
    Nakonec nalijeme bílé víno a vývar. Vaříme 5 minut.
  • 4
    Omáčku ochutíme bazalkou a citronovou kůrou.
  • 5
    Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.