Omáčka ze sušených hrušek
40 min.
Ingredience
- 400gramůHrušky sušené
- 500mililitrůVoda pitná
- 30gramůCukr krupice
- 80gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 200gramůBramborové noky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
8 g
Cukr
70 g
Postup přípravy
- 1Sušené hrušky vložíme do rendlíku, zalijeme horkou vodou a dvacet minut povaříme. Přímo v rendlíku hrušky s vodou rozmixujeme tyčovým mixérem, podle chuti dosladíme, ještě krátce povaříme a odstavíme.
- 2Hruškovou omáčku podáváme horkou s vařenými bramborovými noky, každou porci zdobíme šlehačkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.