Omáčka ze sušených hrušek

40 min.

Ingredience

      • 400gramůHrušky sušené
      • 500mililitrůVoda pitná
      • 30gramůCukr krupice
      • 80gramůSmetana 33% (šlehačka)
      • 200gramůBramborové noky
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    423 kcal
    Bílkoviny
    3 g
    Tuky
    10 g
    Sacharidy
    86 g
    Vláknina
    8 g
    Cukr
    70 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Sušené hrušky vložíme do rendlíku, zalijeme horkou vodou a dvacet minut povaříme. Přímo v rendlíku hrušky s vodou rozmixujeme tyčovým mixérem, podle chuti dosladíme, ještě krátce povaříme a odstavíme.
    • 2
      Hruškovou omáčku podáváme horkou s vařenými bramborovými noky, každou porci zdobíme šlehačkou.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.