Omeleta nákypová

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
158 mg
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky s cukrem utřeme do pěny.
  • 2
    Zpola ušleháme bílky, přidáme cukr a ušleháme pevný sníh. Opatrně vmícháme žloutky s moukou.
  • 3
    Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem, vysypeme cukrem, naplníme a pocukrujeme.
  • 4
    Ve velmi horké troubě zapečeme dozlatohněda. Těsto má mít na povrchu kůrku a uvnitř má být krémové.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.