Omeleta piškotová

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
33 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
3 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky s cukrem a citronovou kůrou třeme do pěny.
  • 2
    Bílky ušleháme s cukrem na pevný sníh a spolu s moukou vmícháme ke žloutkům.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme máslo, vlijeme těsto na dva prsty vysoko a ve středně teplé troubě upečeme.
  • 4
    Pánev vyndáme z trouby, omeletu uprostřed nakrojíme, vyklopíme a naplníme meruňkovou zavařeninou ochucenou rumem.
  • 5
    Omeletu překlopíme, pocukrujeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.