Omelety jemné
25 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hrubá
- 8lžicCukr krupice
- 8lžicMouka polohrubá
- 100gramůMáslo čerstvé
- 0,38litrSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
44 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
448 mg
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Žloutky ušleháme s cukrem. Přidáme smetanu, 1 lžíci mouky a ještě šleháme. Nakonec vmícháme sníh z bílků a druhou lžíci mouky.
- 2Omelety pečeme v troubě na pomaštěném a hrubou moukou vysypaném plechu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.