Omelety plněné ovocem
30 min.
Ingredience
- 5kusůVejce slepičí
- 2kusyKiwi
- 2kusyKvajáva
- 3lžíceCukr třtinový
- 4kusyKaki
- 100gramůKokosový krém
- 3lžíceKokosový tuk
- 100gramůKokos - mletý (Kopra)
- 0,5šálekMinerální voda jemně perlivá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
783 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
44 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
9 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Z tomelu odstraníme stopky a sloupneme. Plody nakrájíme na kostičky.
- 2Kiwi a kvajávy oloupeme a nakrájíme rovněž na kostičky. Všechno ovoce smícháme s cukrem, kokosovým krémem a strouhaným kokosem.
- 3Vejce rozšleháme do pěny a smícháme s trochou minerální vody.
- 4Kokosový tuk rozehřejeme ve woku a z vaječné pěny usmažíme tenké omelety. Necháme okapat na papírové utěrce.
- 5Poté na omelety rozdělíme ovoce, přeložíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.