Omelety s jahodami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
33 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky rozmícháme a napěníme s vodou a solí.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh, přidáme cukr a nakonec škrobovou moučku. Ušlehané žloutky lehce smícháme se sněhem.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme na něm 4 omelety. Dáme je na talíře, naplníme omytými a na plátky nakrájenými jahodami smíchanými s moučkovým cukrem a přeložíme na poloviny.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.