Opečená vánočka
15 min.
Ingredience
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžíceRum
- 6plátkůVánočka máslová
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1kusCukr vanilka
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceCukr moučkový
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
49 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
10 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Smetanu, vejce, rum, cukr a vanilkový cukr důkladně prošleháme. Ve směsi z obou stran obalíme plátky vánočky a opečeme na
- 2rozpáleném másle.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.