Opilá jablka
25 min.
Ingredience
- 2kusyJablka
- 2lžíceMouka polohrubá
- 2lžíceVíno bílé
- 1kusCukr vanilka
- 1kusVejce slepičí
- 3lžíceCukr moučkový
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
53 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
39 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka nakrájíme na plátky, vykrojíme jadřince.
- 2Ze surovin - mouky, cukru, oleje, vejce a vína zpracujeme hladké těsto a namáčíme do něj plátky jablek.
- 3Smažíme je dozlatova na rozehřátém oleji.
- 4Poté je pocukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 14. 12. 2015
Opilá jablka
Z opilých jablek určitě opilí nebudete a ještě si pochutnáte. Dobrý recept.