Opilá jablka

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
53 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka nakrájíme na plátky, vykrojíme jadřince.
  • 2
    Ze surovin - mouky, cukru, oleje, vejce a vína zpracujeme hladké těsto a namáčíme do něj plátky jablek.
  • 3
    Smažíme je dozlatova na rozehřátém oleji.
  • 4
    Poté je pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 14. 12. 2015
Opilá jablka
Z opilých jablek určitě opilí nebudete a ještě si pochutnáte. Dobrý recept.